Proizvodi

bellaplanta
Bella Planta je trgovina koja nudi širok izbor umjetnih biljaka, cvijeća i dekorativnih vaza za unutarnje i vanjsko uređenje prostora. Svi proizvodi su visoke kvalitete i pažljivo odabrani da bi se osiguralo da izgledaju što realističnije moguće, s ciljem da stvore ugodan i opuštajući ambijent u vašem domu ili na poslovnom prostoru.

U ponudi su premium umjetne biljke poput monstere, areke, dracene, filodendrona, umjetno cvijeće u obliku ruža, orhideja, ljiljana i drugih vrsta, kao i dekorativne vaze raznih veličina i oblika. Ovi proizvodi dolaze u različitim stilovima i bojama, tako da će odgovarati svakom ukusu i potrebama, a uz to se ne morate brinuti o sezonskim promjenama i održavanju.

Bella Planta je jednostavna i sigurna platforma za kupovinu, s mogućnošću dostave diljem Hrvatske, a njihov stručni tim je uvijek na raspolaganju za pomoć i savjet. Ova online trgovina pruža jednostavno i praktično rješenje za one koji žele osvježiti svoj prostor i učiniti ga ugodnijim i opuštajućim bez trošenja previše vremena i novca na održavanje biljaka i cvijeća.