Hotel Split - Umjetna Trava

Hotel Split Umjetna Trava Balkon

Hotel Split

Projekt hotela Split je primjer kreativnog i praktičnog rješenja za uređenje interijera i eksterijera hotela korištenjem umjetnih biljaka i vaza iz interijer asortimana, te par biljaka iz eksterijer asortimana. Uz održavanje pravih biljaka na velikim prostorima, koji su izloženi klimatskim utjecajima i velikim vrućinama, vrlo je teško, često neuspješno i skupo. Međutim, odabirom umjetnih biljaka za ovaj projekt, investitor je osigurao izgled hotela koji će privlačiti goste i održavati se bez obzira na vremenske uvjete.

Osim što su umjetne biljke praktična opcija za održavanje, one su i vrlo estetski privlačne te mogu izgledati vrlo slično pravim biljkama. Osim toga, mogu se prilagoditi bilo kojem interijeru ili eksterijeru, što znači da se mogu koristiti u svakom dijelu hotela, od recepcije do soba za goste, pa čak i na otvorenom.

Hotel Split, zbog svog veličanstvenog izgleda, koji je osiguran odabirom umjetnih biljaka, postaje privlačniji gostima koji žele uživati u luksuzu i udobnosti. Osim toga, održavanje ovog hotela postaje lakše i jeftinije, jer nema potrebe za održavanjem pravih biljaka.

Konačno, odabirom umjetnih biljaka i vaza, investitor je postigao praktično i estetski privlačno rješenje za uređenje interijera i eksterijera hotela Split. Ovaj projekt predstavlja primjer izvrsne odluke koja osigurava izgled hotela koji će privući goste i održavati se bez obzira na vremenske uvjete, te štedjeti na održavanju.

Hotel Split umjetna trava Premium Vaze

UMJETNA TRAVA

1 of 2

PREMIUM VAZA

2 of 2
Bella Planta

Ostali Projekti